Όροι Χρήσης

Γενικές Πληροφορίες

Η ιστοσελίδα www.kikaofficial.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης, προβολής και διάθεσης μέσω του Διαδικτύου των προϊόντων της ατομικής επιχείρησης «ΤΣΕΚΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Βηλαρά αριθμ. 1 με Α.Φ.Μ. 160554704, τηλέφωνο  2314 028 029 & E-mail info@kikaofficial.gr.

Πριν από την πραγματοποίηση των αγορών σας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας , οι οποίοι αφορούν και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών και την πώληση, μεταφορά και παράδοση των προϊόντων μας, τα οποία προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή των όρων χρήσης τεκμηριώνεται τόσο από την πλοήγησή σας στη kikaofficial.gr όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σας με την ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρησή μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας, kikaofficial.gr, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, του περιεχομένου της ιστοσελίδας kikaofficial.gr και της εξωτερικής εμφάνισης, της δομής ή της σύνθεσης της ιστοσελίδας kikaofficial.gr, καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών και να δημοσιεύσει την εκάστοτε έκδοση στην ιστοσελίδα. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και οι ειδικότερες προβλέψεις του παρόντος, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ως δίκαιο της έδρας της επιχείρησης.

Η επιχείρηση δεν δύναται να εγγυηθεί ότι ο Πάροχος Υπηρεσιών Διαδικτύου – Server – Internet Provider –  ο οποίος ευθύνεται για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας, θα παράσχει αδιάλειπτη, συνεχή και ασφαλή λειτουργία του δικτυακού τόπου. Συνεπώς, αν παρατηρηθεί διακοπή προσωρινή της λειτουργίας της ιστοσελίδας, ο καταναλωτής δεν δικαιούται να εναγάγει την επιχείρηση για θετική ή αποθετική ζημία που τυχόν θα επωμισθεί. Επιπλέον, οι περιοδικές αναβαθμίσεις του site που συνεπάγονται διακοπή, προσωρινώς, του συστήματος παραγγελιών δεν δύνανται να στοιχειοθετήσουν ευθύνη προς αποζημίωση από την πλευρά της επιχείρησης. Τέλος, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας kikaofficial.gr, να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι Προσφέρει το Kika Official

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kikaofficial.gr προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να επιλέξουν για αγορά από μία ευρεία γκάμα προϊόντων Γυναικείων Ρούχων και όλα τα παρελκόμενα αυτών. Η επιχείρηση επιλέγει τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό μέσω του kikaofficial.gr, καθώς και ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά, οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

Τέλος, η τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης καθώς και οι μέθοδοι προώθησης των πωλήσεών της, μέσω προσφορών ή/και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια, η οποία μπορεί να τις τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας που έχετε τοποθετήσει, η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υλοποιείται μέσω των παρακάτω ενεργειών (βήματα):

Α. Τοποθέτηση Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

  1. Ως επισκέπτης
  2. Ως εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα μας
  • Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2314 028 029 καθημερινά εκτός Κυριακής, ώρες 9:00 – 17:00. Η βασική διαδικασία αγορών εάν επιλέξετε την τοποθέτηση παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας:
  • Επιλογή προϊόντων και τοποθέτηση στο «καλάθι αγορών»,
  • Ακολουθήστε τα βήματα που σας υποδεικνύονται προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία,
  • Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας,
  • Παραλαβή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που μας έχετε δηλώσει, μηνύματος, με τα στοιχεία της παραγγελίας που θα παραλάβουμε.

Έχει προηγηθεί η αποδοχή των παρόντων όρων. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας, επιβεβαιώνουμε τη διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και μόνο κατόπιν συγκατάθεσής σας (που χορηγείτε με την αποστολή της φόρμας) συλλέγονται και επεξεργάζονται, με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Β. Επεξεργασία Αιτήματος για Παραγγελία

Στην φάση αυτή ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της kikaofficial.gr, έτσι ώστε να γνωρίζετε κατά την παραγγελία σας τη διαθεσιμότητα η όχι του κωδικού η του μεγέθους το οποίο επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας, θα σας το επιβεβαιώσουμε μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται στη συνέχεια, βάσει του προγράμματος παράδοσης της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο/α από τα είδη που παραγγείλατε, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να συνεννοηθούμε για αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 7 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως.

Χρήση – Λειτουργία – Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Για να είναι σωστή και ολοκληρωμένη η πρόσβαση στο kikaofficial.gr απαιτείται η ενεργοποίηση στον browser, της γλώσσας JavaScript καθώς επίσης και της δυνατότητας λήψης cookies. Επίσης, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μία έκδοση του Internet Explorer ή μια έκδοση Mozilla Firefox ή κάποια άλλη αντίστοιχη έκδοση web browser.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης – καταναλωτής – επισκέπτης – μέλος αναλαμβάνει την υποχρέωση και αποδέχεται ότι δε θα χρησιμοποιούν το kikaofficial.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Η επιχείρηση επιμελείται καθημερινώς για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών που αφορούν στα προϊόντα που προωθεί και προβάλει από το kikaofficial.gr. Η επιχείρησή μας πάντως δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, το είδος, κ.λ.π.), που μπορεί να οφείλονται, ενδεικτικώς, σε τεχνολογικές αστοχίες και λάθη.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kikaofficial.gr ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2314 028 029. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα, σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας, πριν την ειδοποίηση της εταιρίας μας για την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.

Η επιχείρηση έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να μεταβάλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του kikaofficial.gr αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται ρητώς η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, τροποποίηση και κάθε συναφής ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρίας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες, μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρίας. Η εταιρία ρητά επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που τυχόν θα προκληθεί σε αυτήν.

Προσωπικά Δεδομένα

Η επιχείρησή μας λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει από εσάς τα πλήρη και ορθά σας στοιχεία. Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα kikaofficial.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων.

Ειδικότερα, κάθε τυχόν ειδοποίηση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει (λ.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος, κ.λ.π.) θα θεωρείται ως έγκυρη, ακόμη και αν δεν παραδίδεται σε εσάς, εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων, καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να μας ενημερώνετε εκ νέου για τα στοιχεία σας, κάθε φορά που επέρχεται κάποια αλλαγή σε αυτά.

Κατά την εγγραφή σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, η εταιρία δύναται και εσείς ως εγγεγραμμένοι χρήστες αποδέχεστε να εγκατασταθεί ένα cookie, αποκλειστικώς και μόνον για την αναγνώρισή σας, για τη δημιουργία του ιστορικού σας σαν πελάτη που εμφανίζεται στην προσωπική σας σελίδα και είναι εμφανές μόνον σε εσάς. Τα παραπάνω έχουν αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν την καλύτερη διαχείριση του προφίλ σας και των συναλλαγών σας, ώστε να μην είστε υποχρεωμένοι να δηλώνετε από την αρχή τα στοιχεία σας, κάθε φορά που επισκέπτεστε το kikaofficial.gr.

Η επιχείρησή μας συλλέγει τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με τη kikaofficial.gr και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα της ακώλυτης πρόσβασης στα δεδομένα σας αυτά, καθώς και να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρία μας, με εξαίρεση: i) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και ii) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την αποστολή της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου kikaofficial.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος της kikaofficial.gr θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους, ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών σε τρίτους. Επίσης, συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password), ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει, καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία μας στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει, από υπαλλήλους της εταιρίας μας.

Ασφάλεια Δεδομένων & Συναλλαγών

Η εταιρία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών. Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και, κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Λοιποί Όροι

Αποδοχή όρων: Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος της ιστοσελίδας kikaofficial.gr, δηλώνει ότι αφού διάβασε τους παρόντες όρους, τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους, καθώς και ότι αναγνωρίζει ρητά, ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το kikaofficial.gr, καθ’ όλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στην ιστοσελίδα ή/και τη συναλλαγή του με την ιστοσελίδα.